Fibromyalgi

Du hemska sjukdom som jag ständigt måste förklara för folk för att det inte syns på mig på utsidan varje dag. Så jävla less jag är på det!!!!! Skit less!

Behöver du stöd kontakta föreningen, behöver du lära dig om Fibromyalgi kolla in:HÄR


Tips!
Du som inte har Fibromyalgi var lyhörd för de som har Fibro.
Läs på själv och sluta tjata om vad Fibro är till den som sitter i skiten, om den personen inte väljer själv att prata om det.Ibland så har vi ju inget val,ibland vi måste snacka om det.


Jag fick min diagnos november 1995 på Sundsvalls sjukhus av en specialist läkare. Jag grät när han tog i mig , det gjorde så fruktansvärt ont. Alla punketer, alla 13 hemska punkter som skrek DÖ!!! Ont i min själ och ont i mitt liv. Jag vill inte vara med om det här igen.....men resan tar inte slut tyvärr.
Detta är en sjukdom som jag alltid kommer att få leva med.Jag fick Fibro för att jag född min son. Och för att jag skulle vara mina vänner och familj till lags. Jag glömde bort mig själv, jag tynad bort.( Jag älskar min son över allt annat på jorden.)
Tillsammans med astma, allergier,kristallöra, övervikt och depressioner.

Nu tänker kanske du, me! om du går ner i vikt så blir astman bättre och då kanske du tål mer och får mindre ont om du är lättare i kroppen. 
Självklart finns det vägar till ett bättre liv men varje baksteg i livet gör det svårare att ta sig fram. Har du aldrig varit i den situationen så ska du nog inte yttra dig allt för mycket.
Att vara på hoppande är en sak att vara vänlig och mena väl är en helt annan sak.Tänk dig för!

Jag har hört mycket i mina dagar så mina ord och tankar går till mina medmänniskor med liknade problem och tuffa vardag.
Du gör gott nog i din takt!




Fotat ur Kommunl arbetarförbundets tidning.

Populära inlägg