Städ och monteringsmorgon...



vi har haft en jobbig morgon med städ och plock....soffan ska tvättas ikväll.
Att ha vita möbler är inte lätt men det är ju så snyggt. Snygga pastellkuddar ska placeras i soffan och snart nog kommer det upp lite ljusare och färgglada gardiner i fönstren så snart de har sopat gatan utanför. Ingen mening att putsa fönster innan.


Sambon har monterat ihop vårt nya snygga skrivbord som dessutom kommer att fungera som ett snyggt bord i ett kök i framtiden om vi vill det. Perfekt avlasningsbord osv. Vi valde rostfritt stål för att det håller i tiden och vi har stort användningsområde av det när sonen flyttar hemifrån sen.
Vårt gamla skrivbord hade böjt sig på mitten av tyngden och benen var trist. Nu blänker det som bara den och det känns fräscht. Imorgon kommer min sambos nya dator, han satsar också på en iMac. Det kändes då givet att starta upp med ett nytt skrivbord och göra snyggt.


Till och med benen är av stål och blänker.,..hu väldigt dyra ben men det kändes självklart att få en helhet. Högtalarna har fått vita kläder istället för de svarta kuporna vilket gör det lite ljusare. Inte så stor förändring men det blir lätt städat med två iMac istället för den andra klumpiga datorn som min sambo körde med. iMac är ju snygg i sin design och ett snyggt skrivbord till är ju då inte fel.

Populära inlägg